Disney and the Star Wars Saga Legacy… Σπέσιαλ καλοκαιρινό αφιέρωμα παρωδία pt6

Μπορεί, όπως αναφέραμε στο προηγούμενο μέρος του αφιερώματος, να καλούνται μεγάλοι σταρ της Ντίσνεϋ, να μπουν στο πετσί του ρόλου τους, αλλά μέχρι ενός σημείου.

(9)

Από εκεί και μετά, τα μεγάλα μυαλά της εταιρείας έχουν φροντίσει με εντατικούς ρυθμούς να μπουν βαθιά στην κουλτούρα της Star Wars Saga,

(6)

και με κάθε τρόπο (μέχρι και βοηθητικά μαντζούνια έμπνευσης) να επανεφεύρουν το γυναικείο στυλ των νέων παραγωγών Star Wars.

(12)

Ή μήπως όχι;

Το κύριο μέλημα θα είναι να δένει άψογα η αισθητική των δύο κόσμων,

(5)

όπου τίποτα δεν θα θυμίζει κάτι από κάπου αλλού,

(0)

κι όλα θα καταλήγουν σε ένα πολύ πειστικό αποτέλεσμα στα μάτια του κοινού.

(11)

Αλλά ακόμη και ως ως κλασσικές πολεμίστριες Sci-Fi, οι γυναικείες παρουσίες θα έχουν έναν μεγάλο αέρα πρωτοτυπίας,

(1)

και μια εξίσου πρωτότυπη χημεία με τον κάθε συμπρωταγωνιστή τους.

(2)

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι έχουν αποφασίσει να εμφανίσουν μια πιο σκοτεινή πλευρά στις κλασσικές ηρωίδες,

(4)

όπως και cool—σε σημείο παγωμάρας αλά “Star Wars καρβονίτη”.

(1)

Απ’ την άλλη, ακόμη οι κακές υπάρξεις αναμένεται να έχουν πολύ ανεβασμένο και ρηξικέλευθο τουπέ σε σχέση με τις προκατόχους του—σίγουρα εξίσου cool με τις κυρίες του δημιουργού George Lucas—μην πούμε μέχρι και σε σημείο “Frozen”.

(2)

Εντούτοις, αν και καλές οι ανανεώσεις στοιχείων και προφίλ, σαφώς και θα εμφανιστούν και πιο κλασσικά στοιχεία, για να μπορούν πιο εύκολα οι φαν να καταλάβουν την εμπνευσμένη μετάβαση,

(13)

αναμεμιγμένα, ίσως, με κάποιες μικρές εξωτικές λεπτομέρειες,

(10)

αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πάντοτε

(7)

αξιοπρόσεκτα αρμονικό,

καθόλου υπερβολικό,

(8)

χωρίς να λείπουν—συν τοις άλλοις—και εκπλήξεις ανατροπών στις ισορροπίες καλού-κακού, που θα ενθουσιάσουν.

(3)

Ή μήπως όχι;

δψ3ποDarth C-3PO, ο ανωφελής.

Posted on 16/08/2015, in Arts, Comics, Comics Archive, Comics Characters, Comics Covers, Comics History, Comics Legends, Comics Stories, Comics Tributes, Culture, Donald, Greek Comics, Άρθρα Μελών, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Βινιέτες, Γουώλτ Ντίσνεϋ, Δημιουργοί, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εσωτερικές Σελίδες, Ελληνικά Κόμικς, Εξώφυλλα Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Ιστορίες από το Μίκυ Μάους, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Ειδήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Ιστορίες, Κόμικς Καταγραφή, Κόμικς Παρουσιάσεις, Κόμικς Χαρακτήρες, Μίκυ Μάους, Πολιτισμός, Σκίτσο, Τέχνες, Τερζόπουλος, Mickey Mouse, Walt Disney and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. Πω, πω! Εδώ βλέπουμε πράγματα, που μέχρι τώρα μόνο ο πρίγκιπας του παραμυθιού είχε δει!

    Μου αρέσει!

    • Από την περιήγησή μου στο ίντερνετ, και ό,τι έχω βρει και βρίσκω σχετικά με το θέμα, το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι η καυστικότητα δίνει και παίρνει!

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.