Marvel’s C-3PO

Να και o τίτλος του ενός μόλις τεύχους όπου επεξηγείται πώς βρέθηκε ο C-3PO στην ταινία «Star Wars Episode 7: The Force Awakens» να έχει χάσει τον αριστερό βραχίονα και να τον έχει αντικαταστήσει με κάποιον άλλο, κόκκινου χρώματος.

C-3PO 001-000a

Οπότε για σήμερα μια παρουσίαση με άλλο ένα «easter egg» από τον Πόλεμο των Άστρων του J.J. Abrams.

Ενώ ο ναύαρχος Ackbar είναι αιχμάλωτος του πρώτου τάγματος και θα εκτελεστεί σύντομα, ο C-3PO και κάποια ρομπότ των επαναστατών βρίσκονται να έχουν χάσει τον δικοικητή Hoff, και περιφερόμενα να έχουν πιάσει κάποιο ανδροειδές του εχθρού, με το όνομα Omri, το οποίο γνωρίζει πού ακριβώς στον πλανήτη βρίσκεται ο ναύαρχος.

C-3PO 001-005

Ωστόσο, η συμμαχία όλων των ρομπότ είναι αναπόφευκτη, αν θέλουν να τα καταφέρουν στους τεράστιους κινδύνους του πλανήτη.

C-3PO 001-010

Παράλληλα προκύπτουν παρατηρήσεις και ανησυχίες στην ομάδα, για τις αντιλήψεις των μηχανών, που φτάνουν σε φιλοσοφικό σχεδόν επίπεδο.

C-3PO 001-015

Στην πορεία εύρεσης του Hoff, ο C-3PO χάνει τον αριστερό βραχίονα από επίθεση καρχαριοειδών πλασμάτων,

C-3PO 001-019

καλύτερη τύχη τουλάχιστον από τους υπόλοιπους της ομάδας, κάποιες στιγμές αργότερα.

C-3PO 001-021

Κι ενώ ο C-3PO με τον Omri καταλήγουν οι μόνοι που εξακολουθούν να υπάρχουν, η κουβέντα τους συνεχίζεται και εμβαθύνει,

C-3PO 001-023

μέχρι τη στιγμή που καταρρακτώδης όξινη βροχή αρχίζει να πέφτει και απειλεί άμεσα να εξολοθρεύσει και τους δύο τους…

C-3PO 001-025

Ο Omri αποφασίζει ότι αφού θα καταστραφούν και οι δύο σύντομα, το ποια πλευρά υπηρετεί ο καθένας τους δεν έχει πια καμία σημασία και θεωρεί ότι θα ήταν λογικό να καταφέρει έστω ο ένας να επιτύχει στην αποστολή του, μιας και ο Hoff πρέπει να βρίσκεται αρκετά κοντά στην περιοχή.

Σύντομα ο Hoff βρίσκει τον Threepio και μαθαίνει για τον τόπο αιχμαλωσίας του ναυάρχου Ackbar,

C-3PO 001-028

και το ανδροειδές, σώο πια, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει για κάποιο καιρό τον κόκκινο βραχίονα του Omri, ως φόρο τιμής για όσα έζησε και στοχάστηκε.

C-3PO 001-029

Άλλο ένα «easter egg» από τη νέα τριλογία του πολέμου των άστρων βρίσκει λοιπόν την εξήγησή του.

C-3PO 001-030

Comics Magic

Posted on 15/04/2016, in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. it’s a must-have

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.