Comics News 18/06/2014

ComicsNews

Καινούργια πραμάτεια έφτασε στο περίπτερο και θα τη βρείτε δεξιά από το ψυγείο με τα παγωτά 😉

Κι έτσι αρχίζουμε με Panini Comics και Topolino τεύχος 3056 —να ζει κανείς ή να μην ζει (ιδίως αν έχει φιλενάδα τη Νταίζυ; )—αλλά και Paperinik Appgrade τεύχος 21 (μηνός Ιουνίου),

η Marvel έχει αυτή τη βδομάδα Amazing Spider-Man #03 με νέα μπλεξίματα,

η DC comics αναρωτιέται τι συνέβαινε «Before Watchmen»,

οι εκδόσεις Bonelli εξαπολύουν ποτ πουρί τρανταχτών επιτυχιών,

η Dynamite Entertainment αποφάσισε να φέρει τον Sherlock Holmes να ερευνήσει κάποια πράγματα στον κόσμο της 9ης τέχνης,

οι εκδόσεις Mondadori συνεχίζουν με Ken Parker #09 και είπαμε να παραθέσουμε και μία σελίδα από τον τόμο, για να ανοίξει η όρεξη

η Dark Horse Comics παρουσιάζει το τελευταίο τεύχος από το Κλασσικό Star Wars,

και η Image Comics βάζει επίλογο με συλλεκτικό τόμο Velvet με τα τεύχη 1-5 που παρουσιάσαμε κι από τη σελίδα μας τους προηγούμενους μήνες.

IC (1)

 

Άδεια Creative Commons Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

Posted on 18/06/2014, in Comics Covers, Comics News, Αποκλειστικότητες, Εκδόσεις Εξωτερικού, Ενημέρωση, Εξώφυλλα Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Ειδήσεις and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 16 Σχόλια.

  1. Το περιοδικό με τον Φάντομ Ντακ είναι στην πραγματικότητα το Paperinik Appgrade. Σύμφωνα με το άρθρο στην ιταλική βικιπαίδεια, κάθε τεύχος περιέχει μια καινούργια ιστορία, 4–6 ανατυπώσεις νεωτέρων ιστοριών και μια ιστορία «cult», ήτοι μια απ’ τις κλασικές ιστορίες τού Φάντομ Ντακ. Τι είναι αυτό το «app», στον τίτλο, δεν κατάλαβα, αλλά το περιέχουν και τα ονόματα διαφόρων τμημάτων τού περιοδικού.

    Αυτό το περιοδικό νομίζω ότι θα ικανοποιούσε όλους τους φίλους τού Φάντομ Ντακ. Και νέες ιστορίες, σαν αυτές που διαβάσαμε στο Σούπερ Αλμανάκο, που ακολουθούν το κλασικό στυλ, κι ας είναι ο Φάντομ Ντακ περισσότερο υπερήρωας απ’ ότι παλιά, αλλά και μια κλασική ιστορία, για να μην ξεχνιόμαστε. Θα το διάβαζα πολύ πιο ευχάριστα απ’ ό,τι τις Νέες Περιπέτειες του Φάντομ Ντακ, το οποίο, απ’ ό,τι κατάλαβα, είναι αυτό που θα βγάλει η Καθημερινή.

    Για να μη μείνουμε με το παράπονο, ας κατεβάσουμε, τουλάχιστον, κάποια wallpapers, από την ιστοσελίδα τού περιοδικού.

    Μου αρέσει!

    • Καλημέρα, κύριοι.

      Θα προσθέσω κι εγώ μια πινελιά ειδησεογραφίας στα σημερινά θέματα που επέλεξε ο Βασίλης(και συμπλήρωσε όμορφα ο Κρίτωνας).

      Μια πινελιά ειδησεογραφίας με ολίγο από γκρίνια… Αυτό που βγαίνει σαν συμπέρασμα από το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, είναι μια ακόμη τρανταχτή απόδειξη του λάθος επικοινωνιακού τρόπου με τον οποίο πορεύονται οι Καθημερινές Εκδόσεις, επιλέγοντας μια πολύ περίεργη αν μη τι άλλο εσωστρέφεια για να διαφημίσουν τις εκδόσεις τίτλων της Ντίσνευ και τις δράσεις τους όπως η πιο κάτω. Λυπάμαι αλλά στο τομέα ενημέρωση – διαφήμιση, η εταιρεία μένει μετεξεταστέα. Από εμένα 0 και το Σεπτέμβρη ξανά στα θρανία…

      ΥΓ
      Οι κόμικς δεινόσαυροι να είναι κάπως προσεκτικοί με το πιο κάτω βίντεο, μην έχουμε και τίποτα εγκεφαλικά καλοκαιριάτικα!

      https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vCAHlsZf_eU

      Μου αρέσει!

      • Ναι, χμ.

        Από τη μια λένε ότι απευθύνονται μόνο σε παιδιά, από την άλλη, οι μόνοι που μαθαίνουν για τις νέες εκδόσεις τους είναι οι βροντόσαυροι, σαν και μας.

        Μπορεί να έχουμε δει μόνο κάποια εξώφυλλα και δύο ημισέλιδες ιστορίες τού Ulrich Schröder στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι, αφού έκανε τον κόπο να έρθει ο άνθρωπος στην Ελλάδα, εμείς έπρεπε να το μάθουμε αφού έφυγε!

        Πάντως, ένα πράγμα που αποκόμισα από αυτό το βίντεο είναι η επιβεβαίωση της εμπλοκής τής Ντίσνεϋ στην έκδοση τών περιοδικών. Πώς αλλιώς εξηγείται η παρουσία τού Γενικού Διευθυντή τής Walt Disney Ελλάδος στην εκδήλωση, η οποία Disney δεν περιορίστηκε απλώς σε κάποια τυπικά λόγια, αλλά έφερε και έναν καλλιτέχνη από την Αμερική, μαζί με τον Μίκυ και τον Γκούφυ από τη Ντίσνεϋλαντ; (Το τελευταίο μού φαίνεται περίεργο. Δεν έχουν εκπαιδεύσει δικούς μας ανοματέρ, ώστε να τους χρησιμοποιούν στις εκδηλώσεις τους; Ή, μήπως, γίναν όλα τόσο βιαστικά, που όχι μόνο δεν ανακοινώθηκε εκ των προτέρων η εκδήλωση, αλλά δεν ήταν και οι δικοί μας ανιματέρ διαθέσιμοι;)

        Μου αρέσει!

      • Most intriguing! (τα περί Ντίσνεϋ εννοώ, για τον δε ανοιματέρ μιλάμε για most bizarre…)

        Μου αρέσει!

  2. AAAA!!! Φρικη!!! Κολλαζ με κομικςςςς!!! Επαθα καρδιακοοο!!
    Αυτο το βιντεο πρεπει να απαγορευτει αμεσως απο τοYoutube και να αφαιρεθει παραυτα!!!
    Ναμπει ενδειξη «Απαγορευεται για Ενηλικους»!!!

    Μου αρέσει!

    • Κι’ εγώ σοκαρίστηκα, όταν το είδα. Μπορεί, βέβαια, το μήνυμα να είναι ότι οι γονείς πρέπει να παίρνουν δύο αντίτυπα από κάθε τεύχος. Ένα για να το καταστρέφουν οι κανακάρηδές τους και ένα για να το φυλάνε ευλαβικά, για όταν τα παιδιά θα έχουν μεγαλώσει και θα έχουν μετανιώσει για το πώς συμπεριφέρθηκαν στα παλιά τους κόμικς.

      Μου αρέσει!

  3. χα,χα,χα,
    και ενα τριτο αντιτυπο για να εχουν για οταν θα τους τα πεταξει η μανα τους στα σκουπιδια 🙂

    Μου αρέσει!

  4. Ατακαδόροι, όπως πάντα, κύριοι!
    Το κολάζ το δέχομαι μόνο αν οι διοργανωτές έβγαζαν έγχρωμη φωτοτυπία σελίδες από τα κόμικ για να καταλήξουν σε ό,τι κατέληξαν 😆
    (Λέμε τώρα!)
    Τώρα γιατί Paperinikapp, νόμισα (αρχικά) ότι επρόκειτο για ηλεκτρονική έκδοση. Μετά πια αναρωτιόμουν αν ήταν ακριβώς το στυλ ιστορίας που παρουσιάζαμε παλιότερα και δεν άρεσε σε κανέναν ο (νέος) Φάντομ Ντάκ. Τελικά δεν ήταν, όπως βλέπω από τα σχόλια του Κρίτωνα, αλλά το ότι η Καθημερινή θα συνεχίσει με τον (νέο) Φάντομ Ντακ, σίγουρα είναι ακόμα χειρότερο!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.