COMICS NEWS 16/10/2013

ComicsNews

Γρήγορα να ρίξουμε στο περίπτερο κανέναν μουσαμά μη μουσκέψουν τα κόμικς και πάνε χαμένα! Κι όσο εμείς παιδευόμαστε με τον αέρα και τις ύπουλες βροχές, εσείς, με το αδιάβροχο ή την ομπρέλα σας, ρίξτε μια ματιά στο τι κυκλοφορεί εκεί έξω.

Marvel comics με τις κλασσικές, αλλεπάλληλες επιθέσεις υπερηρώων,

DC Comics με ωραιότατο Batman του ’66, με συνεργασίες Batman-Superman, αλλά και με γυναικείες παρουσίες (αφήστε τον κέρσορα ακίνητο στην εικόνα που σας ενδιαφέρει για να δείτε στοιχεία)

Dynamite Entertainment να πιάνει γη, διάστημα, αλλά και διαφορετικές εποχές (Red Sonja με διπλό εξώφυλλο, εμείς έχουμε επιλέξει τη συλλεκτική έκδοση),

Image Comics με: Zero (μετά το Σπαρτατικό «Three»—που από κάτω βρίσκεται η παρουσίασή του—κι αυτή τη βδομάδα η αριθμολογία καλά κρατεί), Jungle Jim ’68 (όπου ο μυστηριώδης Αμερικανός στρατιώτης, που δεν βγάζει ποτέ του την αντιασφυξιογόνο μάσκα, καθαρίζει Ζόμπι Βιετναμέζους μέσα στη ζούγκλα—και η ζομπολογία καλά κρατεί!) και το τρίτο τεύχος του βαμπιρικού κόμικ με την εξαιρετική εικονογράφηση Bushido (του οποίου η παρουσίαση θα αναρτηθεί αύριο),

Dark Horse comics με τον εξωγήινο που διαθέτει στυλ και φινέτσα, με συλλογή από ιστορίες τρόμου, που θα σας κάνουν να φοβάστε τα πουλιά, με το Star Wars τεύχος 10, που κάποια στιγμή, δεν μπορεί, θα σας το παρουσιάσουμε κι αυτό, αλλά και με τον παράξενο τίτλο Σαολίν καουμπόυ, στου οποίου το εξώφυλλο βλέπουμε έναν δεινόσαυρο να τρέχει για να «αγκαλιάσει» τον πρωταγωνιστή,

και τέλος, όπως κάθε δεύτερη βδομάδα, έτσι και τώρα, πολεμική επίθεση από την Commando Comics.

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

Posted on 16/10/2013, in Comics Covers, Comics News, Αποκλειστικότητες, Εκδόσεις Εξωτερικού, Ενημέρωση, Εξώφυλλα Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Ειδήσεις and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.