ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ COMICS BLOG – Comics Memories

Αυτό ακριβώς που λέει!

Ένα site που βάλθηκε να μελετήσει τα comics (παλιά και όχι μόνο) και τις αναμνήσεις που μας φέρνουν αυτά, ακόμα και κοιτάζοντας μια μόλις τυχαία εικόνα τους.

Πολύ όμορφες αναρτήσεις που περιλαμβάνουν από Περιπέτεια (και μάλιστα το 1ο τεύχος), Συλλεκτικά Κόμιξ Ντίσνευ, Λούκυ Λουκ και πολλά αρκετά ακόμη.

Αν δεν θέλετε να ψάχνετε σελίδα-σελίδα τα άρθρα (από το πιο πρόσφατο στο παλαιότερο), με κλικ στο μενού στη δεξιά και κάτω πλευρά της οθόνης ξεδιπλώνονται πολύ περιποιημένες παρουσιάσεις με σημαντικά στοιχεία από το εσωτερικό αγαπημένων τευχών που περιλαμβάνουν από γενεαλογικά δέντρα ηρώων, βιογραφίες, μίνι περιπέτειες, θρυλικές αθλητικές σκηνές/φιγούρες και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να θυμηθείτε (ή δεν μπορείτε, αλλά το site φροντίζει να θυμηθεί για εσάς έτσι κι αλλιώς).

Έχετε ακόμα και τη δυνατότητα να διαβάσετε σκαναρισμένα τεύχη από το διαθέσιμο αρχείο κατόπιν επικοινωνίας με τον διαχειριστή.

Για να μην ξεχνάμε και το comics market για να ανταλλάξετε τεύχη που δε χρειάζεστε, με κάποια που ίσως να τα ψάχνετε εδώ και αρκετό καιρό…

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και συνέχεια, στον καλό φίλο Νίκο. Ένα από καλύτερα παιδιά στην comics blog πιάτσα!

Το comics memories, θα το βρείτε εδώ.

Posted on 22/05/2012, in Comics Sites & Blogs, Comics Sites & Blogs Ελληνικά and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 10 Σχόλια.

  1. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια…
    Ελπιζω να βαλω και εγω με την σειρα μου ενα μικρο λιθαρακι στην αγωνιωδη προσπαθεια που κανουμε για να κρατησουμε ζωντανες τις αναμνησεις που σημαδεψαν τα παιδικα μας χρονια…

    Μου αρέσει!

    • Καλησπέρα Νίκο!

      Τα λόγια ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε, για να δώσουμε ένα στίγμα της δουλειάς που κάνεις και που είναι υπέροχη! Όλοι μας εκτιμάμε την προσπάθεια σου και αξίζει κάθε προβολής και αναγνώρισης από τους φίλους των κόμικς.

      Μακάρι να μπορέσουμε, να κρατήσουμε τη σπίθα εκείνη Νίκο, αναμένη, ώστε να μας φωτίζει το άχαρο και θαμπό τοπίο που ζούμε…

      Μου αρέσει!

  2. Nikostax,
    έχε μας πάντα έτσ’:
    Μη βρέξ’ και μη σταξ’!

    Λιθαράκι λιθαράκι χτίζεται κάθε τσαρδάκι…

    (Τι μου ρθε τώρα και τα γράφω έτσι;)

    Μου αρέσει!

  3. Ελπίζω να μην με βάλετε στην βου-κωλική ποίηση
    (το σπάσιμο της λέξης και η ανορθογραφία σκόπιμα βαλμένα έτσι…)

    Μου αρέσει!

  4. I really like it when individuals come together and share opinions.

    Μου αρέσει!

  5. Very well written!

    Μου αρέσει!

  6. greɑt website and I ⅼook forward to seeinng it improve օveг tіme.

    Μου αρέσει!

  7. Keep this going!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.